Základní škola Vyškov, Tyršova 4

Články a aktuality


Přehled článků, aktualit a reportů z uplynulých akcí.


Filtr kategorií: Akce školy Úspěchy žáků Ostatní

Přijímací řízení do třídy s rozšířenou výukou jazyků 24/25

Akce školy

Ředitelství školy oznamuje, že ve školním roce 2024/2025 bude opět otevírat třídu s rozšířenou výukou jazyků v 6. třídě, kde je organizována výuka cizího jazyka v&n... (vice)

Zápis do 1. ročníku

Akce školy

Zápis dětí do 1. ročníku proběhne 4. dubna 2024 od 14.00 do 17.30 h.Informace k zápisuZápisní listŽádost o odklad... (vice)

Škola nanečisto

Akce školy

Vážení rodiče,Základní škola Vyškov, Tyršova 4, příspěvková organizace nabízí výchovně-podpůrný program pro předškoláky „Škola nanečisto“.Informační schůzka s rodiči se... (vice)

Den otevřených dveří

Akce školy

Den otevřených dveří – letákAdventní tvoření – leták... (vice)

Halloween ve škole

Akce školy

Konec října a začátek listopadu, to byl týden ve znamení Halloweenu. Školou proběhla celá řada velmi povedených aktivit pro žáky naší školy. Ani v učebně chemie jsme nezaháleli... (vice)

Chemická exkurze

Akce školy

Žáci 8. a 9. tříd se 24. října vydali prozkoumat jadernou elektrárnu Dukovany a vodní elektrárnu Dalešice. V Dukovanech jsme navštívili moderní infocentrum, které sídlí přímo v ... (vice)

Škola nanečisto

Akce školy

Vážení rodiče,Základní škola Vyškov, Tyršova 4, příspěvková organizace nabízí výchovně-podpůrný program pro předškoláky „Škola nanečisto“.Cílem tohoto programu je roz... (vice)

Mobilní planetárium

Akce školy

Mobilní planetárium Brno zavítalo k nám do školy! Mobilní planetárium Brno seznámilo se svým programem Neuvěřitelný vesmír žáky 6. ročníků.  Žáci si odnesli z p... (vice)

Volný den

Ostatní

Vyhlášení volného dne 29. 9. 2023 ředitelem školy... (vice)

Schůzka rodičů budoucích prvňáků

Akce školy

Vážení rodiče,informační schůzka pro rodiče budoucích prvňáčků pro školní rok 2023/2024 se uskuteční 15. 6. 2023 v 16 h v jídelně školy.... (vice)

Přijímací řízení do třídy s rozšířenou výukou jazyků

Akce školy

Ředitelství školy oznamuje, že ve školním roce 2023/2024 bude opět doplňovat třídu s rozšířenou výukou jazyků v 6. třídě, kde je organizována výuka cizího jazyk... (vice)

Změna ceny svačinek a obědů

Ostatní

Od 1. března 2023 dochází ke změně ceny svačinek podle věku žáků: 7–10 let 15 Kč 11–15 let 16 KčCena obědů pro cizí strávníky: 85 Kč.Ceny obědů pro žáky i ... (vice)

Škola nanečisto

Akce školy

Vážení rodiče, Základní škola Vyškov, Tyršova 4, přísp. org. nabízí výchovně-podpůrný program pro předškoláky „Škola nanečisto“. ·       C... (vice)

Školní kolo zeměpisné olympiády

Úspěchy žáků

Dne 24. 1. 2023 se žáci druhého stupně zúčastnili školního kola soutěže Zeměpisná olympiáda. Tito žáci obsadili první pozice:V kategorii A – 6. ročník: 1. ... (vice)

Mladý chemik

Úspěchy žáků

Dne 19. 12. 2022 se žáci Natálie Čechová, Veronika Hermanová a Lukáš Kytka ze třídy 9. C zúčastnili soutěže Hledáme nejlepšího mladého chemika ČR 2022/2023. Soutěž se us... (vice)

Adventní dílničky

Akce školy

Školní družina zve rodiče a děti na adventní dílničky ve čtvrtek 24. 11. 2022 od 16 hodin.leták... (vice)

Plán třídních schůzek a prázdnin

Akce školy

Plán třídních schůzek a prázdnin... (vice)

Informační schůzka rodičů budoucích prvňáků

Akce školy

Vážení rodiče, informační schůzka pro rodiče budoucích prvňáků proběhne 21. 6. 2022 v 16.00 h v jídelně školy.Vedení školy... (vice)

Jídelna – výdej obědů a svačinek

Ostatní

Z provozních a personálních důvodů dochází od 5. 4. 2022 až do velikonočních prázdnin k pozastavení výdeje svačinek.Dále se ve stejném termínu ruší výdej obědů pro cizí str... (vice)

Nová školní kolekce

Akce školy

Krásný den všem, máme pro Vás jedno skvělé překvapení!Naše škola se rozhodla zapojit do projektu společnosti Schools United, s.r.o., jehož součástí je vyhotovení nové kolekce sportov... (vice)

První vklad do školní pokladny

Ostatní

Vážení rodiče, žádáme Vás o zaslání částky 500 Kč/žák na účet školní pokladny 123-2047320297/0100 pod variabilním symbolem dítěte, který máte uvedený v programu ... (vice)

Školní online pokladna

Ostatní

Vážení rodiče, ve škole, kterou navštěvuje Vaše dítě, budeme od 1. 9. 2020 používat program Školní online pokladna.Co je školní online pokladna?Návod na registraci a přihlášení ... (vice)

Jak se uvést do psychické pohody

Ostatní

V téhle době je mnoho rodin pod obrovským tlakem. Ze dne na den se zavřely školy a na rodiče dopadlo mnohem více zodpovědnosti za vzdělávání svých dětí, někteří rodiče jsou k tomu j... (vice)

Desatero bezpečného internetu

Ostatní

Pro bezpečí na internetu ti stačí dodržet jen pár důležitých, ale přitom jednoduchých zásad.Nedávej nikomu adresu ani telefon. Nevíš, kdo se skrývá za monitorem na druhé straně.Nepo... (vice)

Exkurze do východních Čech

Akce školy

Dne 23. října jsme my, deváťáci, vyrazili na třídenní literárně – zeměpisně – přírodovědně – dějepisně – tělocvičně – výtvarnou exkurzi do východních Čech. Uby... (vice)

Veletrh vzdělávání

Akce školy

Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí V rámci předmětu Volba povolání se žáci osmých ročníků naší školy zúčastnili Veletrhu vzdělávání a pracovních příležitost... (vice)

Cesta LIFIDů za Erbenem a Kyticí

Akce školy

Květnovou sobotu se patnáct kluků a holek z kroužku LIFIDI vypravilo s paní učitelkou Uhlovou a Brtníčkovou na výlet do Prahy. Ten den bylo prostě vše super:pohodlná cesta vlakem (se sledo... (vice)

Za jazykem do Anglie

Akce školy

Atomium Brussel, Bruggy, Canterbury, Beachy Head, i360 Brighton, Salisbury, Stonehenge, Windsor Castle, London – Museum Madame Tussauds, London Eye, Buckingham Palace, Whitehall, Trafalgar Square, P... (vice)

Soutěž mladých zdravotníků

Úspěchy žáků

V pátek 10. května 2019 proběhla na ZŠ Purkyňova Soutěž mladých zdravotníků, dvě pětičlenné hlídky rovněž z naší školy.Žáci 9.A prožili zajímavé dopoledne, byli totiž vybrán... (vice)

Přednáška o Kanadě v AJ

Akce školy

Přednáška CANADA – ALASKA s angličtinou27. 2. 2019 se kluci a holky 6. až 9. ročníků mohli přenést do krásných míst naší planety a tentokrát s panem Mgr. Kocůrkem procestovali Kanad... (vice)

Staleté kořeny

Akce školy

U příležitosti 100. výročí naší republiky se 19. října uskutečnil program „Staleté kořeny“, kterého se zúčastnili žáci 7.–9. ročníku. Účelem bylo připomenout nám identitu... (vice)

Vzdělávací zájezd do Osvětimi

Akce školy

Žáci 9. ročníku v rámci výuky dějepisu každoročně absolvují výchovně-vzdělávací zájezd do Osvětimi a Březinky. Jak na ně návštěva bývalého koncentračního tábora zapůsobila... (vice)

Tyto stránky využívají soubory cookie.